Sunday, 4 September 2011

Helicopter - Land Forces

Land Forces

Ini Koleksi Helicopter Lego yang aku beli murah je RM15.00 cantik tak?.. Helicopter Lego ni namanya Land Forces (Super Power) yang di tulis di atas kotak yang aku beli.

Setahu aku koleksi jenis Lego Model Land Forces (Super Power) banyak model kenderaan jenis perang yang dikeluara oleh Land Forces.. Selalunya ia akan dijual satu set sekali dalam kotak yang besar.. tapi kali ni ia dijual dalam setiap satu model dalam satu kotak sahaja.(Helicopter-Gambar).

Bila aku melihat dangan harga macam tu.. sayang pulak kalau aku tak beli.. aku pun terus sambar untuk menambahkan koleksi hobi aku kat Rumah. - Made in China

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...